Sidevisninger i alt

torsdag den 30. juni 2011

Svinø og Kostræde

Så har jeg været der igen. Der hvor lykken vender. Til det bedre forstås. Har I mon nogensinde hørt om Svinø? Næppe. Selv havde jeg heller ikke før min bonusfamilie flyttede dertil for nogle år siden. Det ligger sydpå! Mellem Næstved og Vordingborg - og der er smukt lover jeg:-)


Sådan er udsigten, når man lige er drejet ad Svinø til .....


Her kan I se - den er god nok! Der er noget, der hedder Svinø og Kostræde ....det må da være en landmand, der har navngivet det område! Klik på billedet og se vejskilte i stort format...


Jeg medbragte en stor, fed lammekølle på hele 3,5 kg, som jeg har købt på Gløvermosegård. Den skulle klædes pænt på, og så en tur på grillen ..... den blev ridset, smurt godt ind i olie, derefter gnedet med hjemmelavet ramsløgsalt, friskkværnet peber, drysset med frisk rosmarin og esdragon fra haven og så spækket med godt med splitter af hvidløg .... uhmm.....


Mens vi ventede på lamsebassen, tog farfar sig en slapper med børnebørnene .... som havde store slikkepinde efter en glad dag i Tivoli ...


Morfar serverede imens nogle eksperimentelle drinks .... noget med nordafrikansk is-te med mynte .. og meget vodka! Og spædet op med rom!!! Hmm .... den laver vi vist ikke sådan igen!


Farmand havde til gengæld lavet de her virkeligt lækre snacks - de var bare for gode!! Dem får du lige en hurtigt opskrift på:

1 stort glas soltørrede tomater i olie
400 gram god revet ost
1 stor dåse koncentreret tomatpure
7 fed knust hvidløg
diverse krydderier, fx oregano, chili osv.

Blend hele skidtet sammen og smør det ud på lange, halve flutes, og så en tur i ovnen - 200 grader indtil de ser lækre ud! Dem skal jeg i hvert fald selv lave til gæster ....


Mor diskede op med det her skønne bræt - det er bare det bedste lammekød, jeg vist nogensinde har fået. Perfekt grillet, utroligt saftigt og smagfuldt på den rigtige måde .... fra et dyr, der har haft et godt liv nede omkring Havdrup


Vi fik taziki, blomkålssalat med løvstikke og ærter, nye kartofler ..... nams det var godt ...rødvinen viser vi ikke frem, den blev drukket!


Herefter blev alle de voksne inviteret til sandkage på legepladsen .... der var dækket fint op:-)


Og hvad er mere oplagt at slutte af med end en stor skål jordbær ...... åh, skønne liv!


Se, hvad landet bragte med helt ind til byen ...... æg med fjer og møg fra de brune damer i hønsegården, som er det pureste guld, og Emil synes at det friske løvstikke, estragon og mynte duftede rigtigt godt .... måske har der været en pindsvin eller en lille mus forbi? Han vil også gerne flytte på landet ...

Og nu skal der koges fond på lammeknogle og løvstikke, og laves nyt urtesalt med de andre urter ...

tirsdag den 28. juni 2011

Anmeldelse: Allé Gade 10 på Frederiksberg

Jeg er lige kommet hjem efter nogle rigtigt dejlige timer tilbragt i en kærlig og sjov venindes selskab og under høj blå himmel. OG med god mad og sød og hurtig betjening. Endnu et honningdepot, der opbygger glæde og en følelse af dyb taknemmelig over alt det smukke i livet.

Som I kan se,  valgte vi Allé Gade 10, som igen er meget tæt på hvor jeg bor, og lige midt i hjertet af Frederiksberg tæt på Rådhuset. Det er ikke en del af det man kalder De Små Haver, men konceptet er lidt det samme - men lidt mindre "bakkestemning", mere klassisk og stilfuldt. Restauranten fik ny ejer for vist et par år siden, og der blev lavet en gennemgribende renovering af det gamle traditionsrige sted, som stammer helt tilbage til 1780!!!. Nænsomt renoveret med respekt for den gamle stil. Rigtig meget hygge og varme, synes jeg.

Jeg vil jo så gerne flytte på landet, men lige præcis sådan en dag som i dag, synes jeg det er superfedt at bo lige her midt i det smukke Frederiksberg med byens puls og et hav af tilbud og muligheder. Det kommer jeg helt sikkert til at savne.


Her er indgangen med mulighed for at sidde godt både ude og inde. I dag var vi naturligvis udenfor, og da vi ankom allerede kl 17.00 var der stort set kun os, men der blev hurtigt fyldt helt op af spisende gæster. Vi blev modtaget med af en smilende og sød lyshåret ung kvinde, som virkede energisk og overskudsagtig, så man straks føler sig i trygge hænder.


Se lige det her sjove skilt de har i haven - det er måske svært at se på billedet, men klik evt. på billedet, så du kan se det større. Det viser alle de forskellige afstande til andre kendte attraktioner. Der er fx 2,3 km til Rådhuspladsen i København. Og 98 meter til den nærmeste fodterapeut:-) Og hun er god. Og sød. Jeg kender Connie:-)


Jeg har flere gange været på Allé Gade 10, men altid kun deres helt udmærkede brunch til kun 149 kr inkl både varme drikke og juicer. Så jeg ville gerne prøve deres aftenkort - deres a la carte kort indeholder alle de traditionelle danske retter, man kan forvente at finde på en god dansk restaurant. Vi blev ret hurtigt enige om, at vi gerne ville have en roastbeef på bræt, som vi selv kunne tranchere ved bordet. Det er svært at se, men der kom en fin lille steg ind med lækker stegeskorpe og perfekt stegt til den røde side, som vi begge gerne ville have. Og kødet smagte godt og var helt mørt. Vi kunne vælge mellem forskelligt kartoffeltilbehør, og valgte begge en bagt kartoffel, som var store og helt tilpas tilberedt. Der hørte rødvinssovs til, men vi bad også om bearnaise, som kom uden problemer og begge serveret i en stor sølvskål. Begge saucer var gode, synes vi. Dertil var der halve tomater med bacon-bønner oven på. Hvis jeg skulle ha' en eneste anke var tomaten ikke rigtig bagt/stegt. Den var næsten rå og uinteressant i den her sammenhæng. Desuden kunne vi frit hente salat inde i restauranten og vi fik også serveret oliven, aioli og lunt flutes. Vi var alt i alt rigtigt tilfredse med det hele, og serveringen var hele vejen igennem hurtig og venlig.


Der var ikke plads til dessert, men en stor kop drikkelse, som dog var noget lunken desværre. Vi drak en Sommersby, en sodavand og fik en stor kande vand, og regningen lød på 266 kr til os hver, hvilket må siges at være helt helt ok kvaliteten og mængderne taget i betragtning.

Jeg anbefaler gerne Allé Gade 10 til andre, og vil helt sikkert komme der igen i løbet af sommeren. I øvrigt har de nogle få værelser i toppen af huset, som mini-hotel, og der kan man overnatte for 450 kr. for et dobbeltværelse. Det er superbilligt, og en perfekt mulighed hvis I gerne vil holde en lille by-ferie.

Fasaner - nogle gamle nogle!!

Jeg ved det godt - jeg er en totalt kikset madblogger! Servere fasaner på en varm sommerdag! Knald i strikhuen, vil man nok kunne sige. Eller rettere sagt, det synes jeg faktisk selv! Men dels havde de her 2 fasaner ligget alt, alt for længe i min fryser, og dels vil jeg have plads nu i min fryser til nogle jordbær, kirsebær og den slags, der er rigtigt attraktivt at have på lager om nogle måneder. Så nu skulle det være!
Kald mig bare kikset!

For at få de gamle kræ pimpet lidt op, kunne jeg kun komme i tanke om at overtrække dem med en masse usunde, men lækre sager:-) Her er fadet lige kommet ud af ovnen ...


Men først startede jeg med at brune de rengjorte og parterede fugle rigtigt godt... stegeskorpe er vigtigt for rig smag!


Og så på med løg, hvidløg, porrer, gulerødder, laurbær, hele peberkorn, kværnet peber og ramsløgsalt.... og fylde bunden op med et par glas god rødvin (så ku' man også lige drikke noget bagefter, når flasken nu var åbnet..) og en sjat fløde, der også var på sidste vers...oven på blev lagt godt med tynde baconskiver, fordi det giver meget smag, og passer godt til vildt .....Og så var det tid til en lille time i ovnen.


Da det kom ud, fiskede jeg kødet op og billede alt fra benene (og skroget er i dette øjeblik ved at blivet lavet til fond med masser af grønstsagsrester), og tage grøntsagerne op, si skyen og lave den til en skøn sauce med mere fløde, lidt æblegastrik osv. Og så tilbage med de rene kød-bidder og grøntsagerne - så kunne det serveres som en slags ragout med nye kartofler og selvfølgelig måtte der waldorfsalat lavet på creme fraiche til.....

Hold da op for en stor portion, jeg vist kom til at anrette her! Synes altså portioner ser større ud på billeder end i virkeligheden eller hvad????? Det smagte skønt, solskin eller ej, og nu blev der plads i fryseren, så jeg skal afsted efter friske bær ..... og en kirsebær-udstener.....Klidmoster har lavet en kirsebær-is, der ser underskøn ud ....

mandag den 27. juni 2011

Når man brænder for noget .....

Jeg er gået all-in for sagen! Jeg gjorde det squ. Har fået mit livs første tatovering! Hvad synes I?

søndag den 26. juni 2011

Fuldkornspizza

Pizza er en sjælden gæst i mit køkken. Men hvis det skal være, så skal det i hvert fald være hjemmelavet. På nær når en vis ung dame overnatter her - hun kan absolut kun li' den fra pizzamanden! Nå, men en rest hakket oksekød fik mig alligevel på tanken. Og den blev ærlig talt rigtig, rigtig god. Så her kommer lidt inspiration til, at du også laver din egen pizza - og husk, at det er oplagt at bruge små rester. Det vil man aldrig lægge mærke til at det var:-)

Min kom til at se sådan her ud...... lækkert, ikk!


Her er den helt varm og sprød....

Dejen
2 dl vand - næsten koldt
25 gram gær
1-2 tsk salt
200 gram fuldkornsdurummel
Ca. 100 gram øko hvedemel

Opløs gæren helt i vandet, tilsat fuldkornsmelet + salt og rør godt rundt. Ælt hvedemel i til dejen netop slipper hænderne. Brug så lidt mel som muligt, men uden at den klistrer helt vildt. Lad dejen hæve 30 minutter.
Slå dejen ned, og rul den tyndt ud på et stykke bagepapir (måske med lidt mel på). Rul en lille kant på pizzaen, så fyldet kan holde sig inde. Lad den hæve, mens du varmer ovnen op til 250 grader.


Her er den klar til at komme i ovnen. Du kan naturligvis komme nærmest hvad som helst på din yndlingspizza. Hvis du vil lave en som min, skal du ca. bruge:

200 gram økologisk hakket oksekød
1 stort finthakket løg
1 rød chili eller 1 tsk chilipulver
1 spsk oregano

Svits kød og løg godt i lidt olie, tilsæt krydderier og afkøl lidt.

Desuden
1½ dl mosede økologiske tomater fra flaske
½ bakke markchampignon
1 rød snackpeber
1 stor mozarella i skiver
frisk basilikum


Smør de mosede tomater ud på bunden direkte fra flasken - det er nemt, og man kan tilsætte smag og krydderier på det øvrige fyld. Hæld "kødsovsen" oven på dette, og dæk med mozarella i skiver, champignon og rød peber. Bages ved 250 grader i ca. 15-20 minutter inden osten er smeltet og let gylden, og kanten er sprød.


Så er der serveret - det ku' godt være jeg sku' huske at lave sådan en pizza lidt oftere ..... og med en skål salat ved siden af, er den sundhedsmæssigt også i orden vil jeg mene:-)

lørdag den 25. juni 2011

Anmeldelse: Restaurant Momo på Frederiksberg

For nogle dage siden mødtes jeg med to veninder, så vi ku' få klaret verdenssituationen. Eller måske bare Danmarks fremtid. Eller nå ja, måske var det mest vores egen, hvis jeg skal være ærlig:-) Og det var vigtigt! Jeg foreslog den nye restaurant Momo på Mørk Hansens Vej på Frederiksberg, fordi jeg havde et downtown-køb på sushi til to personer. Og da den ene af os ikke spiser fisk, passede det fint med at hun testede en af deres kød-menuer. Lad os starte med den .....


Min veninde valgte en oksekødsmenu, som de kalder den. Med 3 retter for 188 kr. Der er frit valg mellem nogle forretter, og min veninde bestilte sprød forårsrulle med nogle friske salater, og den var hun rigtigt godt tilfreds med. Forårsrullen var varm og sprød og fyldt med nudler og grøntsager. 


Hovedretten var anrettet på en stor tung tallerken med god plads, og bestod at oksekød i pebersauce med ris og mere af den samme salat som til forretten. Lidt trist med det sidste. Men ellers var hun særdeles godt tilfreds med retten, hvor kødet var mørt og retten var tilpas stærk af peber, men uden at være så man spyede ild. Portionen var fin og man blev rigeligt mæt.


Til slut fik hun en let dessert, som bestod af en enkelt kugle is (ups, den forsvandt hurtigt), lidt frisk melon og mango og en lille bitte kande med noget te, som ingen af os kunne lide. Men alt i alt var hun godt tilfreds med menuen i forhold til prisen.


Vores sushi-menu, som jeg betalt vist nok 240 kr for (og det skulle jo så være halv pris), startede med en vegetarisk miso-suppe og edamame bønner. Suppen var virkelig skidt, synes vi. Smagte bare stort set ikke af noget, og i hvert fald ikke godt. Og oven i købet kun meget lidt lunken. Bønnerne var ok, men vi synes det var en meget lille portion til to mennesker i forhold til andre sushi-restauranter. Og så var der kun en halv tynd skive citron og til gengæld meget salt.


Nu er det kun 2. gang jeg spiser sushi, så jeg har ikke det store sammenligningsgrundlag, men min medspiser er en inkarneret sushi-elsker. Jeg vil ikke gå helt i detaljer, da man nogenlunde kan se på billedet hvad der var. Og det var overordnet ok - men absolut heller ikke mere. Det var meget lidt varieret, jeg manglede alle de forskellige smagsindtryk som min sidste sushi bød på. Stykkerne med tofu og den der kunstige krabbe var slet ikke gode - vi tog en lille bid, og lod resten ligge. Da vi fik serveret denne her anretning sagde tjeneren at der ville komme 6 stk. i rispapir også, men dem så vi aldrig, og da vi var mætte og ikke helt glade, gad vi ikke engang at spørge efter dem.

Tangsalaten hørte i øvrigt ikke med til menuen, så den bestilte vi ved siden af, og den kostede 40 kr.

Om vi har været uheldige eller det er det generelle niveau for restaurantens sushi ved man jo aldrig. I det mindste havde vi ikke betalt fuld pris. Men vi kunne se på det i øvrigt velinformerende menukort at anretningen kostede 359 kr. Så halv pris kan man jo heller ikke kalde det. Man skal se sig godt for, når man slår til på slagtilbuddene fra de forskellige sites.

Vores konklusion var at Momo's sushi lader noget tilbage at ønske, og at vi ikke vil komme der igen for den del af kortet. Men tilsyneladende er de bedre til de mere kinesiske retter, og da prisen er ok, og det ligger bekvemt tæt på min bopæl og det er nemt at parkere, ja så kan det godt være, jeg kan ses der igen en gang mere.

Her er vi på vej ud - lokalerne er i øvrigt fine, synes vi. Der er højt til loftet, flotte lysekroner og der er god plads mellem bordene, så man kan tale uforstyrret. Betjeningen var hurtig og venlig, så den fejlede heller ikke noget. Vi sluttede i øvrigt af med en stor café latté, som var helt udmærket. 

Da det stadig var lyst, da vi gik kl 22 gik turen videre til Café Bartof, hvor der altid er en sjov stemning af de mange lokale, og denne aften var der også levende musik og fyldt til randen af sommerglade gæster. Bartof er altid et besøg værd og kendt for sin uhøjtidelige stemning. Her kommer man ikke for at blive set, men for at hygge sig og være sammen. 

fredag den 24. juni 2011

Valnøddebrød

Det her valnøddebrød har jeg bagt mange gange - det slår aldrig fejl, og smager supergodt til ost, syltetøj eller godt pålæg. Så hvis du har lyst til hjemmebagt, duftende brød, er det bare at gå i gang:-)


Her er det lige kommet ud af ovnen - man kan næsten se. hvor lækkert det er:-) Den der revne ovre i højre side er ikke fordi det er helt hårdt og tørt - kun fordi jeg TABTE det!! Ja, det går godt for tiden...

Du skal bruge:

75-100 gram valnøddekerner (jeg bruger hele posen)
25 gram gær
2½ dl vand
1 spsk rørsukker
50 gram smør
100 gram fuldkorns-hvedmel eller som her fuldkorns-durummel
1 tsk salt
ca. 300 gram godt hvedemel

Start med at koge vand, sukker og smør op til smørret er smeltet og lad det afkøle. Skold derefter valnødderne i kogende vand, dryp dem af, tør dem godt, hak dem groft og vend dem i 1 skefuld af melet (så fordeler de sig bedre i dejen).
Opløs gæren helt i 1 spsk vand og tilsæt så den afkølede smørblanding + fuldkornsmelet og salt. Tilsæt halvdelen af hvedemelen, så valnødderne og ælt derefter resten af hvedemelet i indtil det slipper fingrene. Dejen skal æltes godt og være blød og smidig. Lad hæve tildækket 1 time. Slå dejen forsigtigt ned, form til et aflangt brød og efterhæv det 30 minutter.
Rids brødet 1 cm ned på langs, og lad det stå til ridsen begynder at åbne sig. I ovnen på miderste rille ved 210 grader, og smid en kop vand i bunden af ovnen og luk den hurtigt. Bages ca. 30 minutter til det er gyldent.


Så er det klar til første hævning ....


Og klar, parat, start! Efter et par hævninger og en hed ovn, ser er det lige til at sætte tænderne i. Som alt andet gær-brød er det uovertruffent mens det er helt nybagt. Det har en virkelig sprød skorpe hele vejen rundt, og blød og saftig krumme uden på nogen måde at være tung. Det er og blir' bare et af mine yndlingsbrød.

torsdag den 23. juni 2011

Sukkerblomster igen

Igen havde jeg 3 æggehvider, som jeg ikke kunne finde på noget med. Så nu er der gang i storproduktion af sukkerblomster. Nu vil jeg bare ha' dem i alle mulige farver. Og da jeg først er kommet i gang med det nu, er det også et eksperiment med farverne. Begge de her blev mere farvede end jeg havde tænkt mig.

De her skulle ha' været helt baby-lyseblå - de blev så mere lys tyrkis! Så ved man det! Man skal virkelig næsten ikke bruge noget farve.

En portion som denne her er 1½ æggehvide, 1 tsk citronsaft og så røres det op med flormelis til det er tykt. Jeg bruger det meste af en pakke flormelis! Ja, det er altså ret meget. Jeg føler mig også bare som en gris, når jeg køber 5 pakker flormelis ad gangen!

Konsistensen må du også lige føle dig lidt frem med - de her blå blev helt perfekte. Det gælder jo om at de kan holde faconen og ikke flyde ud og miste stjernemønsteret. Men jeg synes, det kræver lidt øvelse.


Se, se .... nu er jeg også begyndt at sætte en lille bitte sukkerkugle i toppen af hver af dem! Det ser rigtig fint ud. Lav ca. 1/3 del af portionen, og kom så sukkerkugler på. De tørrer nemlig ret hurtigt, og så triller de små sukkerkugler bare ned igen. Man skal lige kunne sætte dem på, og give dem et meget løst tryk, så de sætter sig fast.

Jeg forsøgte mig også med 2 forskellige slags krymmel, og selv om jeg gjorde det med det samme, mens de var våde, så blev det stort set ikke hængende på dem. Så det kan man åbenbart ikke rigtigt.

Hvis du har fået øje på, at nogle af de her er helt tværede ud, så skyldes det et fuldstændig uforudset og uventet kattehop!!!! Pludselig hoppede Emil op med sine store fødder, men heldigvis fik jeg da afværget det meste af katastrofen. Møgkat:-)


Så lavede jeg en portion af den farve, der hedder "melon". De blev godt nok meget gule:-) Men de er jo fine uanset hvad. Så skidt med det - de skal nok blive brugt.


Her står produktionen på rad og række. Det vil se superfint ud at fylde et stort glas med de her i lag i forskellige farver. Så hvis jeg ikke får bagt cupcakes til alle dem her, så vil de pynte alligevel i mit køkken. Og jeg vil helt sikkert også bruge dem til små veninde-gaver fyldt på fine små poser af cellofan. Dem vil en bage-glad veninde forstå at værdsætte:-) Og så er det ren terapi at lave dem ..... man tænker godt imens.

Honningdepoter

Hver dag skal indeholde et honningdepot. Lige som Bamse har sin krukke med honning, skal vi hver dag sørge for at skabe vores eget daglige "moment of joy". Noget at se frem til, noget at glæde sig over, noget at grine af, noget at nyde, noget af slappe af til, noget at få energi af.

Honningdepoter kan have rigtigt mange udformninger. Jeg synes selv jeg har mange, og de er altså ikke mad alle sammen, selv om man måske sku' tro det! I øvrigt behøver de jo slet, slet koste noget. Naturen og rigtige venner er vel de honningdepoter, der er allermest langtidsholdbare.

Men, men, men ....... min selvforkælelse i dag er en af de honningdepoter, som jeg bare ved altid holder.


Er der noget bedre end at købe ny neglelak? Det elsker jeg bare. Og de her fra Essie har jeg læst om så længe, og gerne villet prøve. I dag fik jeg så købt de her to - en skøn lys tyrkis eller auqa kunne man måske kalde den, og en lys lavendel....

Så lige om lidt ser du mig med strittende fingre og et nyt Femina ....ren honning!

Hvad har du selv af honningdepoter???? Lad os dele og blive inspireret af hinandens. Måske du har nogle, jeg  ikke har tænkt på. Om man ved aldrig, hvornår man får brug at sende blodsukkeret i vejret med en gang honning!

PS: Jeg skal nok snart få blogget om noget mad igen .... sorry, men jeg er ude af mine normale hverdage og det ændrer lidt det hele .....håber det er ok, jeg skriver om lidt af hvert i øjeblikket:-)

Tante Sød blæser sæbebobler...

I dag er her ingen opskrifter - jeg har ikke lavet mad, men var så heldig at blive serveret for hos min forlystelsessyge veninde på landet:-) I solskin oven i købet. På terrassen med kold rosé og mit højt elskede gudbarn.

Kan man i grunden fortage sig noget mere vigtigt i livet end at blæse sæbebobler med en livsglad 6-årig?

Så her får du æren af et billede af hende - fuld af spræl, klog, smuk og kun lidt fræk:-)

Jeg elsker hende, og jeg tror hun er kommet for at holde mit hjerte åbent. Sikke en gave!

Tårevædet tak fra en taknemmelig Tante!

onsdag den 22. juni 2011

Pakkeleg - vil du være med?

Jeg deltager i en hyggelig pakkeleg hos FletogSjov - og i dag ringede posten på døren og overbragte pakken, som jeg har gået og været spændt på at modtage.

Ihh, jeg elsker bare pakker - og hvem gør ikke det? Den så sådan her ud - rigtig fint papir og med et kært kort, som jeg vil gætte på er hjemmelavet:-)

VIL DU OGSÅ HA' GAVER?


Se kortet - med en lille fin taske, en stilet og en cocktail ... så er der party!


Inden i pakken var der flere søde og hyggelige små gaver - en lille fin toiletpung, to sjove naturtro æbler af en slags papmaché, 4 små hjerter i blondestof med små knapper på og endelig en sjov strikket grissebasse med krølle på halen - jeg er sikker på, det er en øko-gris!

Legen går ud på, at jeg så nu sender en pakke tilbage til Birgit fra FletogSjov - jeg har fundet ud af hvad, det skal være, så den bliver afsendt meget snart.

Lad os holde legen i gang LÆNGE - så hvis du er med, så skriv dit navn i mit kommentarfelt - de 2 første, der skriver, sender jeg så en pakke til, og I skal sende én tilbage til mig. Forstået? Altså, man sender hver 3 pakker og modtager hver 3 pakker! Og laver selvfølgelig indlæg på sin egen blog, så legen kan fortsætte.

Er det ikke lidt hyggeligt...

tirsdag den 21. juni 2011

Hvor lykken vender - til det bedre!

Det her var et god beslutning. At tage en tur på landet. Hvor livet er godt, og lykken vender. Til det bedre. Brede vidder, ro og fuglefløjt, kærlige folk, glade børn og ditto dyr. Den slags vil jeg huske og mindes, mens jeg smiler.


Hesten Emil, der er heldig at få et ekstra heste-bolche den dag...

Emil tar' i mod alle og enhver i de fine nye folde sammen med gederne Bob, Freja og øhh, hvad er det nu den hedder den sidste ....


De her 5 modne damer sørger for at morfar kan hente vores morgenæg hver dag, mens den gamle hvide hane vist nok er ved at synge sit sidste vers...


Fri leg og bevægelse får latteren til at lyde ud over markerne ..


Er der noget bedre end når ens storesøster gider lege vildt og længe?


En vandkamp med store kanoner, der plasker ens gamle Tante Sød helt drivvåd, hører også til i underholdningsafdelingen....


Fællesskabet er i højsædet, og alle aldre kan bidrage til aftensmaden ...


Det kan der fx komme sådan en lækker skål salat ud af ....


Pippi og Amanda - husets 2 vagthunde var umulige at få et billede af på samme tid - så her må I nøjes med Pippi på vej videre ...


Så var den ged vist også barberet og dagen godt brugt ...tak, og jeg kommer snart igen:-)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...