Sidevisninger i alt

tirsdag den 5. november 2013

Rå græskarsalat m/mango og granatæble

Som I ved, bugner Samsø også af græskar - bla. smukke Hoikado, som oven i købet er nemme at få fat i økologiske. Når man er træt af bagte græskar og græskarsuppe, så sku' I næsten lige lave den her virkeligt lækre og smukke salat, som passer fortrinligt til hvad-som-helst:-)


Et stort fad - mængder efter lyst og behov:
½ skrællet øko hoikado
1 stor mango
1 granatæble
en håndfuld bredbladet persille
1 stor håndfuld cashewnødder som er ristet på en tør hed pande
½ dl soya
½ dl avocadoolie - eller anden kvalitetsolie

Snit hoikadoen på dit mandolinjern, hvis du ellers kan finde ud af det! Mit drillede bare igen igen!! Så jeg endte med at skrælle hele molevitten med en kartoffelskræller - det tog sin tid, men er besværet værd. Det er vigtigt, det skæres helt tyndt, da salaten ellers bare blir hård og ikke kan "mørne" i dressingen. Skær ligeledes mango i tynde skiver eller små tern. Flæk granatæblet, og få kernerne ud ved at banke hårdt på hver halvdel med en grydeske - vupti, kommer de nemt ud allesammen. Skyl persillen og riv den groft. Anret alle grøntsager og frugter på et fad og bland soya og olie og hæld det hen over ½ time før, salaten skal spises. Drys med nødder og nyd synet:-)


Lækkert, sundt og smukt - et dejligt Kinderæg:-) Print denne artikel

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du havde lyst til at give dit bidrag - glæder mig til at læse det:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...